معاون اقتصادی و توسعه مدیریت خبرگزاری فارس گفت: هر چند در حال حاضر صفحات فارس زبانهای ترکی، افغانستانی، انگلیسی و عربی فعال است اما قصد داریم همانطور که رسانه اول کشور هستیم، به رسانه اول منطقه و جبهه مقاومت نیز تبدیل شویم.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حمیدرضا بیگی معاون اقتصادی و توسعه مدیریت خبرگزاری فارس بعد از ظهر امروز در دیدار جمعی از مدیران خبرگزاری فارس با سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه صاحبالزمان(عج) استان اصفهان پیرامون رویکرد خبر خوب خبرگزاری فارس اظهار داشت: در فارس اخبار با دریچه خبر خوب روایت خواهد شد برای مثال در بلایا به ابعاد خوبی که توجه کمتری به آن میشود، توجه میکنیم.
وی افزود: از سیاستهای دیگر فارس ویدئویی شدن روند است زیرا تصویر حس و لحن را بهتر منتقل میکند و سامانه فارس TV از جمله این سیاستها است.
بیگی با تأکید بر اینکه از دیگر سیاستهای فارس پرداختن جدی به شبکههای اجتماعی است، خاطرنشان کرد: خبرگزاری فارس در شبکههای اجتماعی مختلف صفحه دارد و این موارد کمک میکند زودتر به مخاطب نهایی برسیم، شبکههای اجتماعی دسترسیها را آزادتر کرده است زیرا شاهدیم مردم کمتر به سایتها سر میزنند.
معاون اقتصادی و توسعه مدیریت خبرگزاری فارس در پایان خاطرنشان کرد: اقدامی که در آینده نزدیک به دنبال آن هستیم پرداختن به فضای بینالمللی است هر چند در حال حاضر صفحات فارس زبانهای ترکی، افغانستانی، انگلیسی و عربی فعال است اما قصد داریم همانطور که رسانه اول کشور هستیم، به رسانه اول منطقه و جبهه مقاومت نیز تبدیل شویم.
مردم اخبار خوب را خودشان در فارس منتشر میکنند
مردم اخبار خوب را خودشان در فارس منتشر میکنندمردم اخبار خوب را خودشان در فارس منتشر میکنندعباس توانگر، قائم مقام خبرگزاری فارس نیز در این دیدار با بیان اینکه دو اقدام اصلی که در خبرگزاری فارس دنبال میشود رویکرد خبر خوب و فارس من است، اظهار داشت: در فارس من تریبونی در اختیار مردم قرار دادیم تا خودشان خبرنگار باشند، طرح موضوع کنند و اگر دنبالکنندگان کمپین زیاد شود، خبرنگار فارس موضوع را از نهادهای متولی دنبال کند.
وی با اعلام اینکه کمتر از ۲ سال از تاسیس فارس من میگذرد و تاکنون ۱۰ میلیون نفر حمایت برای آن به ثبت رسیده است، افزود: خبرگزاری فارس ماهانه با ۲۸ میلیون بازدید، رتبه اول در میان دیگر خبرگزاریهای رسمی را دارد و علاوه بر ۲۸ میلیون بازدید، ماهانه ۷ میلیون نفر هم به فارس من مراجعه میکنند.
توانگر با یادآوری اینکه خبر خوب ایدهای در مقابل سیاهنماییهایی است که امروز شاهد آن هستیم، تصریح کرد: ایده خبر خوب مطرح شد تا هر خبر خوبی که به مردم روحیه میدهد توسط خودشان منتشر شود.
قائممقام خبرگزاری فارس پیرامون جشنواره خبر خوب توضیح داد:از عید غدیر جشنواره خبر خوب با روزانه ۵ خبر آغاز کردیم و در حال حاضر به ۲٠ خبر در روز رسیده است؛ در این روند اعلام کردیم روزانه اخبار را بررسی میکنیم و به خبر برتر جایزه میدهیم و در ادامه برترین اخبار هفته و ماه نیز معرفی میشود.
انتهای پیام/۳۶۴۹/آ/
شناسه خبر: 486681